A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський заклад дошкільної освіти ''Веселка'' Липоводолинської селищної ради Сумської області

Світле свято Великодня

Дата: 09.05.2024 09:20
Кількість переглядів: 10

Великдень – найбільш радісна та світла подія для усіх людей, - це свято, яке зберігає та примножує віковічні традиції нашого народу, свято, яке усі люблять, дуже чекають і ретельно до нього готуються.

Тому, напередодні Великодня, у «Веселці» протягом тижня «кипіла» робота… Педагоги для своїх вихованців готували цікаві заняття та бесіди про традиції щодо святкування Вербної неділі та Великодня, грали у народні ігри, читали цікаві оповідання, вивчали віршики, ознайомлювалися зі способами оздоблення великодніх яєчок (писанок, крашанок, дряпинок), дізналися секрети приготування смачної паски та вчилися складати великодній кошик.

А ще, в дитсадку протягом тижня діяли тематичні виставки «Великоднє яєчко». Педагоги, дітки та батьки разом створили неймовірну красу, виготовили святкові яєчка, використовуючи при цьому різні способи оздоблення: розписували, малювали, оздоблювали різноманітними сучасними матеріалами, призначеними для декорування… В результаті оформлено прекрасні тематичні зони – святково – великодні куточки, в яких дітки з задоволенням фотографувалися на згадку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора