A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський заклад дошкільної освіти ''Веселка'' Липоводолинської селищної ради Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Світле свято Великодня

Великдень – найбільш радісна та світла подія для усіх людей, - це свято, яке зберігає та примножує віковічні традиції нашого народу, свято, яке усі люблять, дуже чекають і ретельно до нього готуються.

09:20 09.05.2024

«ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!

Минулого тижня, у п’ятницю до нашого садочка завітали представники місцевої  ДСНС. В рамках акції: «Запобігти, врятувати, допомогти!» ними проведено консультативно  - роз’яснювальну роботу з дітьми та працівниками дитсадка щодо дій у надзвичайних ситуаціях. Усі учасники освітнього процесу розглянули спеціалізований пожежно – рятувальний автомобіль, його складові та призначення  усіх наявних речей і обладнання.  Малята мали можливість побувати всередині автомобіля у кабіні водіїв та в салоні перебування самих рятувальників, приміряти справжній бронежилет, каску та спецодяг, почути гучну тривожну сирену …І, звичайно, відчути атмосферу, в якій перебувають рятувальники, коли від’їжджають на спецзавдання.  

11:48 08.05.2024

Тиждень безпеки життєдіяльності дитини - 2024

З метою удосконалення теоретичних знань та практичних навичок дітей щодо  формування у них ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя, з метою поліпшення якості освітньої роботи з питань особистої безпеки та захисту життєдіяльності з 8 по 12 квітня 2024 року  в Липоводолинському ЗДО «Веселка» проведено «Тиждень безпеки життєдіяльності дитини».

09:10 22.04.2024

НОВИЙ РІК 2023

Новий рік – це одне з найбільш жаданих свят для дитсадківської малечі, адже чарівна новорічна казка творить неймовірні дива, приносить радість, сміх, веселий настрій!...

09:23 03.01.2024

День української хустки

7 грудня, в день вшанування української хустки, наші малесенькі, чарівні дічатка зі своїми педагогами взяли участь у тематичній фотосесії: "Хустинку одягаю - традиції шаную і оберігаю".

09:02 03.01.2024

ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ - 2023

Тепла, осіння пора принесла до нашої "Веселки" жадане свято - 27 вересня ми, усією дружньою дитсадківською родиною, святкували День дошкілля. Це свято для нас усіх - працівників дитсадка та наших вихованців є особливим, бо саме цього дня дошкільне дитинство підіймається на п'єдестал суспільної уваги як важливий етап початку формування кожної ОСОБИСТОСТІ!!! Святковий захід, який відбувся цього дня в садочку створив дорослим та малечі веселу атмосферу та піднесений настрій: дітлахи вітали працівників садочка, розповідали віршики та співали пісеньки, розіграли кумедну сценку, де перевтілювалися у професії дорослих, гуртом брали участь у цікавих конкурсах... Доповненням веселого святкування стала тематична фотосесія з веселкою, хмаринками, веселим дощиком та парасолькою...

09:51 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора